Over ons

Over ons

Historie

Administratiekantoor CIBA Consult is gevestigd in het pand Vredebest 32 te Gouda, een voormalig pastoriegebouw nabij het centrum van Gouda.

Op deze historische grond is -na een interne verbouwing- binnen het pand een mooie kantoorruimte gerealiseerd, met behoud van alle waardevolle en authentieke details.

Sinds medio 2001 bestaat ons kantoor als zelfstandige organisatie, met als hoofdactiviteit accountancy en aanverwante dienstverlening ten behoeve van het midden- en kleinbedrijf.

Ervaringen

J. (Johan) van Holst
J. (Johan) van Holst

De heer J. (Johan) van Holst is de oprichter van het kantoor en heeft zijn werkervaring opgedaan bij de overheid, bij enkele (middel)grote accountantskantoren en in diverse functies binnen bedrijven en non-profitorganisaties.

Met een aantal collega-organisaties op ons vakgebied heeft ons kantoor een praktische samenwerking die het aanbod van accountancy en fiscale dienstverlening voor het MKB completeert.

Referenties

Indien u na een -vrijblijvend- kennismakingsgesprek overweegt om uw zaken via Administratiekantoor CIBA Consult te laten behartigen, zijn er op aanvraag ook referenties beschikbaar van bestaande relaties van ons kantoor. De volledige contactgegevens van onze organisatie vindt u rechtsboven op deze pagina.

U kunt ook reageren via de contactpagina, verder op deze website.