Diensten

Diensten

Financiële administraties

De basis van het financiële proces, de administratie, is van groot belang voor uw gehele bedrijfsvoering. Het is te zien als de spin midden in het web. Vanuit de boekhouding is in principe elke gewenste verslaglegging te produceren. Door onze jarenlange ervaring met het verwerken van financiële gegevens zijn wij in staat om hierbij een groot stuk maatwerk aan u te leveren. In combinatie met uw eigen aandeel daarin en met behulp van geavanceerde software, om zoveel mogelijk zaken digitaal, snel en efficiënt te verwerken.

Fiscale zaken

U weet dat de fiscale wetgeving continu aan kleine en grotere wijzigingen onderhevig is. Fiscale zaken hebben doorgaans forse impact op uw bedrijfsvoering en op het nettoresultaat van de onderneming. Het is daarom van groot belang dat wij onze kennis op dit vakgebied met u delen en waar nodig advies geven om uw zaken fiscaal te optimaliseren. Dit is een van de sterke punten van ons kantoor, vanwege de brede fiscale kennis die wij in huis hebben. En waar nodig kunnen wij een beroep doen op vakspecialisten waarmee wij samenwerken. Ook het verzorgen van uw belastingaangiften behoort tot onze standaard dienstverlening.

Advisering

Ondernemen is een dynamisch proces waarbij allerlei factoren een rol spelen. Omdat wij begrijpen dat u als ondernemer vooral met uw business bezig wilt zijn, kunnen we u zoveel mogelijk ontzorgen bij het uitwerken van uw bedrijfsstrategie en uw visie vertalen naar financiële, juridische en fiscale maatregelen. Verder kunnen wij op allerlei fronten met u meedenken. Bijvoorbeeld over thema’s als omzetverbetering, investeringen, kostenefficiency, privacybewaking en belastingbesparingen.

Begroting en financiering

Steeds vaker is het, jaarlijks of tussentijds, nuttig om de financiering van uw onderneming tegen het licht te houden. Daarbij is een vereiste dat er ook begrotingen en financiële analyses beschikbaar zijn. Wij helpen u om deze te produceren alsmede te analyseren en begeleiden u bij een mogelijke (her)financiering. Via contacten in de financiële sector hebben wij een aantal goede en betrouwbare kanalen om onze klanten voor een financieringsaanvraag door te verwijzen als dat nodig blijkt te zijn.

Rapportage

Via rapportages en analyses vanuit de (door u of door ons bijgehouden) boekhouding kan allerlei managementinformatie worden gegenereerd die u helpt bij het volgen en sturen van uw bedrijf en de resultaten. Wij vertalen deze informatie voor u naar begrijpelijke taal. Vervolgens kunnen wij u helpen om uw bedrijfsvisie en kernwaarden verder in beeld te brengen. Mede met het doel om uw bedrijfsproces te blijven beheersen en waar nodig te verbeteren. Uiteraard kunnen wij ook de volledige jaarstukken verzorgen met de voor u benodigde toelichtingen en de publicatie naar belanghebbende instanties.

Startende ondernemingen

Voor startende ondernemers vormen wij een aangewezen organisatie om te adviseren en te begeleiden in de startfase van het bedrijf. We hebben speciaal voor starters een checklist ontwikkeld waarin alle belangrijkste punten in het startproces worden benoemd en die tijdens een startersgesprek door ons worden toegelicht. Verder hanteren een we een aantrekkelijke korting van 10% op al onze tarieven in het eerste jaar van de onderneming. Door de korte lijnen van ons kantoor en de brede kennis en ervaring binnen ons vakgebied kunnen wij startende ondernemers optimaal van dienst zijn. Wij nodigen u hierbij uit om vrijblijvend een eerste gesprek met ons aan te gaan over uw plannen.