Administratiekantoor CIBA Consult

Vredebest 32
2801 AS Gouda

T 0182 74 82 42
M 06 44 14 68 77
E info@cibaconsult.nl

BTW-nummer
11.70.23.784.B.01
K.v.K.-nummer
24322121, Rotterdam

Lees onze algemene voorwaarden

Realisatie: Webdesign Zuid-West Nederland

Over ons

Administratiekantoor CIBA Consult is thans gevestigd in het pand Vredebest 32 te Gouda, een voormalig pastoriegebouw nabij het centrum van Gouda. Na een verbouwing van dit pand tot vergaderruimte, met behoud van de waardevolle en authentieke details, hebben wij vanaf medio 2016 hiervan een gedeelte mogen gebruiken voor ons kantoor. Met een aantal collega-organisaties op ons vakgebied is er een praktische samenwerking ontstaan die het aanbod van accountancy en fiscale dienstverlening voor het MKB compleet vertegenwoordigt.

De heer J. (Johan) van Holst, de oprichter van ons kantoor, is tot medio 2001 resp. bij de Belastingdienst, in het bedrijfsleven en bij een landelijk accountantskantoor werkzaam geweest. Na het afronden van de noodzakelijke studies en met behulp van de opgedane werkervaring deed zich medio 2001 de gelegenheid aan hem voor om als zelfstandig adviseur verder te gaan. In de afgelopen jaren is, o.a. via netwerken en Pr-activiteiten een mooie praktijk van doorlopende opdrachten opgebouwd. Ondanks diverse perioden van recessie en crisis in de afgelopen jaren mogen wij nog steeds met dankbaarheid zien op een gestadige groei van het aantal cliënten.

Indien u na een -overigens vrijblijvend- kennismakingsgesprek overweegt om uw zaken via Administratiekantoor CIBA Consult te laten behartigen, zijn er op aanvraag ook referenties beschikbaar van bestaande relaties van ons kantoor. De volledige contactgegevens van onze organisatie vindt u rechtsboven op deze pagina.

U kunt ook reageren via de contactpagina, verder op deze website.

Foto van J. (Johan) van Holst oprichter CIBA Consult
Administratieve dienstverlening * belastingzaken * consultancy